Suositushinnat sisältävät ALV 24 %

Definition-sarja

Definition-sarja on säilyttänyt asemansa Dynavoicen lippulaivamallistona. Se on yli 40 vuoden kaiuttimien kehitystyön tulos, ja siinä yhdistyvät tukevat kotelot ja korkealaatuiset elementit ja muut komponentit, jotka kaikki on suunniteltu ja valmistettu erittäin vaativaa, todellista hifi-harrastajaa ajatellen.

Voit joko yhdistää tyylikkäät lattiakaiuttimet surround- kaiutinten ja keskikaiuttimen kanssa luodaksesi laadukkaan 5.1-järjestelmän tai yhdistää testit voittaneet kirjahyllykaiuttimet levysoittimeesi ja kokea musiikin sellaisena kuin artisti haluaisi sinun kuulevan sen. Riippumatta siitä millaisen järjestelmän haluat koostaa, nautit varmasti omista Definition-kaiuttimistasi.

Dynavoice Definition-kaiuttimet ovat huippuluokan kaiuttimet, joissa on laadukkaat yksityiskohdat. Kullatun kaksoisjohdinliittimen X-Change-terminaali sallii äänen asetusten säätämisen juuri sellaiseksi, jollaisena sinä haluat niiden olevan, ja kaikki komponentit, mukaan lukien jykevät kaiutinkotelot, ovat osa kokonaisuutta, joka luo äänen vailla vertaansa omassa hintaluokassaan.

X-CHANGE
– joustavuutta kuunteluun!

Dynavoice Definition -sarjan kaiuttimet on varustettu X-change-terminaalilla:
kolme kullattua liitintä, joiden asetusta muuttamalla muuttuu keskialueen taso.

Voit hienosäätää keskialueen tasoa oman makusi mukaan: -2 dB/0 dB/+2 dB/+4 dB.

Challenger-sarja

Challenger on Dynavoicen kaiutinperheen ensimmäinen mallisto, vuosien mittaan sen muotoiluun ja komponentteihin on tehnyt päivityksiä ja parannuksia, samalla on kuitenkin vältetty tekemästä liian radikaaleja muutoksia.

Dynavoice Challenger-sarjalle ei löydy helposti haastajaa, vaan se on omassa segmentissään lyömätön valinta, mitä tulee laatuun, komponentteihin ja ääneen.

Aivan kuin kaikki Dynavoicen kaiutinmallistot, Challenger on kehitetty vaativalle kuuntelijalle. Hiilikuituiset keskialueen elementit, kevlarista valmistetut bassoelementit sekä Super Audio-diskantit toimivat yhdessä tuottaen harmonisen ja luonnollisen äänen, jollaista ei ole aiemmin kuultu tässä hintaluokassa.

Kun ruotsalainen Ljud & Bild–lehti testasi 5.0-järjestelmiä, he yhdistivät S-5:n M-65- lattiakaiuttimien ja C-5-keskikaiuttimen kanssa ja vertasivat niitä tuplasti kalliimpiin järjestelmiin, ja olivat aivan haltioissaan: ”Dynavoice-järjestelmällä on suuri ja vaikuttava elokuvaääni, jossa täydellinen luonne tarjoaa mahtavan kokemuksen ja korkean viihdearvon”.

Magic-sarja

Magic-sarja on Dynavoicen edullisin mallisto jotka on suunniteltu ja kehitetty viihdemusiikin kuunteluun tarkoitetuiksi kaiuttimiksi. Kaiutinmallien laajan valikoiman ansiosta voit yhdistää stereojärjestelmän, monihuonejärjestelmän tai kotiteatterijärjestelmän, joka sopii täydellisesti omaan kotiisi. Sen varmista- miseksi että uusi äänijärjestelmäsi on tasapainossa, miten haluatkin yhdistää kaiuttimet, koko Dynavoice Magic -sarja on varustettu samoilla Super Audio- diskanttielementeillä. Täyteläinen soundi, monet kaiutinvaihtoehdot sekä Dynavoicen filosofia tarjota aina mitä korkeinta hinta/laatusuhdetta olevat kaiuttimet joka hintaluokassa on tehnyt Magic-sarjasta todellisen suosikin.

Jokaisessa testissä on korostettu hinta-/suorituskyky-suhdetta, ja kaikki ovat olleet yhtä mieltä siitä, että Dynavoice Magic-sarja on ainutlaatuinen omassa edullisessa segmentissään. Dynavoice on suunnitellut sarjan sellaiseksi, josta käytetään nimitystä ”viihdemusiikin kuunteluun tarkoitetut kaiuttimet, tehokas mutta samalla yksityiskohtainen ja lämmin ääni, joka miellyttää yhtä lailla hifi-harrastajia kuin aloittelevia hifi-harrastajia”.

Lisätty ostoskoriin